Over ons

 

 

Welkom bij de KunstKamer.

De KunstKamer in Delft is een initiatief van een viertal kunstliefhebbers.

Vol enthousiasme hebben wij onze krachten gebundeld: samen organiseren wij in een zestiende-eeuws grachtenpand in het centrum van Delft twee maal per jaar een tentoonstelling.

De bijzondere locatie bevindt zich aan de Oude Delft 210. Het is een rijksmonument met talrijke historische details; zowel de eetkamer, de woonkamer als de vestibule zijn voorzien van handgeschilderd behang. Dit geheel zorgt voor een verrassende sfeer. In deze unieke, intieme setting krijgt kunst een extra dimensie.

Zo wordt er elke keer een palet aan kunstvormen gepresenteerd in samenwerking met verschillende kunstenaars. We streven naar een verrassende combinatie van elkaar aanvullende objecten: beeldende kunst, keramiek, fotografie, sieraden en nog veel meer, zowel binnen als buiten.

De KunstKamer biedt een laagdrempelige manier om kwalitatief hoogstaande kunst te beleven anders dan in een galerie of museum. De huiselijke setting in dit bijzondere pand brengt de kunst dichter bij het publiek, dat hiermee wordt getrakteerd op een totaal beleving.

Indien mogelijk zijn de kunstenaars op gezette tijden aanwezig, zodat u met hen kennis kunt maken.

In het Archief kunt u foto’s terugvinden van voorgaande KunstKamers.

U bent van harte welkom!