Chinnoe & Vlemmix

Het werk van Rosan Chinnoe en Marc Vlemmix is verfijnd, esthetisch en ambachtelijk. Achter elk werk schuilt een verhaal gevormd door twee paar ogen die naar dezelfde wereld kijken en toch net iets anders zien. Zo creëren zij hun gezamenlijke verhaal; over imperfectie, transformatie en liefde. En bovenal schoonheid dat uitnodigt uit tot het beleven van een moment van verstild geluk.

Het werk ademt ruimte en rust en is rijk in zijn eenvoud. Bijna ondenkbaar als je een kijkje in hun stormachtige hoofden zou kunnen nemen. Als ze niet druk in de weer zijn met een nieuw kunstwerk of het organiseren van een klassiek concert, dan zijn ze wel bezig met een andere passie: dans. Zo plukken Rosan en Marc niet alleen bloemen, maar bovenal de dag. Want soms bloeien de bloemen rijkelijk, en kun je ze onuitputtelijk buiten zetten. Soms ook is 
de nectar op. Zij kiezen voor een eigenzinnige koers vanuit een ogenschijnlijk somber perspectief. Met een prominente plek voor de kunst. Met dans gericht op de gezondheid. Met fotografie gericht op schoonheid die verrijkt en gelukkiger maakt. Zo hopen zij een bescheiden steentje bij te dragen aan een mooiere wereld.

Chinnoe & Vlemmix

Deelnemers kunstKamer najaar 2018
Chinnoe & Vlemmix, Sarah van der Pols,
Hans Kuyper, Mieke Everaet, Michael Cleff